ΒΟΛΟΣ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ

Οι πληροφορίες που είχαν ότι δύο αδέλφια διακινούσαν ναρκωτικά στην πόλη, οδήγησαν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Βόλου στο διαμέρισμα των υπόπτων, σε μια κεντρική πολυκατοικία... Κατά την έρευνα συνέλαβαν και τη μητέρα τους, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχει σχέση με τη διακίνηση. Η 45χρονη γυναίκα συνελήφθη μαζί με τον 30χρονο γιο και την 31χρονη κόρη της, καθώς στο διαμέρισμα που διέμεναν κατασχέθηκαν έξι
συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 83,8 γραμμαρίων που αντιστοιχούν σε 800 δόσεις, μαζί με 19,5 χάπια μεθαδόνης.

Τα δύο αδέλφια που είναι τοξικομανείς και η μητέρα τους κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Και τι… δεν είχε ένας 50χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 48,2 γραμμαρίων, 18 ναρκωτικά δισκία, μια ένεση ινσουλίνης, ένα κουτάλι με υπολείμματα ηρωίνης, αλλά και δυο σφαίρες πιστολιού και δυο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ! Σε βάρος του δικογραφία για ναρκωτικά και κατοχή πυρομαχικών και πλαστών χαρτονομισμάτων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 8,7 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου» πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του ένας 33χρονος, όταν είδε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στη Στεφάνη Βοιωτίας. Όμως, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνησή του, βρήκαν τα ναρκωτικά και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα