Βελτιώνεται η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της πόλης προβαίνουν σε αγορές, δίνοντας έτσι ανάσα και στους καταστηματάρχες, σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας Χαντζαρίδης....

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση των καταναλωτών δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα,
καταγράφεται σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα και εκτίμησή του αποτελεί ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μέχρι και την Πρωτοχρονιά.
Μάλιστα, ειδικά για σήμερα, που από το πρωί η αγορά της Θεσσαλονίκης γιορτάζει με ένα ολοήμερο πάρτι, ο κ. Χαντζαρίδης εκτιμά ότι η κίνηση των καταναλωτών θα κορυφωθεί. Όπως είπε, η διαδρομή από τη Βασ. Όλγας μέχρι και τη Δωδεκανήσου θα επιφυλάσσει για τους επισκέπτες πολλές εκπλήξεις, δώρα και κεράσματα, κυρίως, όμως, χαμηλότερες τιμές από 20%, έως και 50%.
Το πάρτι διοργανώνουν από κοινού το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, με σκοπό να δοθεί μια χαρούμενη και κεφάτη νότα στην αγορά. "Φιλοδοξούμε να τους συμπαρασύρουμε όλους στο εορταστικό κλίμα και να τους ταξιδέψουμε μακριά - έστω και για λίγο - από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και των επιπρόσθετων υποχρεώσεων που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση", ανέφερε ο κ. Χαντζαρίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα