ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ…

ΣIΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ…
''ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΕ ΠΕΤΡΑΝ''Για τη συζήτηση που γίνεται σχετικά με έργα που γίνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στα οποία έχει συμμετοχή τεχνικές εταιρείες που έχουν συγγενικά του πρόσωπα, ο Περιφερειάρχης...
Πέτρος Τατούλης έδωσε αστεία απάντηση σήμερα σε συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη:

«Πρέπει να θυμόμαστε και να γνωρίζουμε. Ποιος είχε μιλήσει πριν το 2007 για το νόμιμο και ηθικό; ΕΓΩ. Τότε με τα γεγονότα της συζύγου του Ρουσόπουλου.Είμαι από τους πολιτικούς που έχει ελεγχτεί περισσότερο από τον καθέναν, ήμουν υποχρεωμένος να δίνω όλα τα στοιχειά της δραστηριότητας μου.

Μάλιστα τότε είχα ελεγχτεί από όλους τους μηχανισμούς, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.Η οικογένεια μου, κανένα από τα παιδία μου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. Τα αδέρφια μου εδώ και πολλά χρόνια ασχολούνται με τεχνικά έργα, ιδιωτικά και δημόσια. Η ηθική είναι ταυτίσιμη με την αποτελεσματικότητα».Λοιπόν απάντησε μας ηθικέ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Γιατί αμέσως μετά την εκλογή σου ως Περιφερειάρχης τοποθέτησες ως αντιπρόεδρο την θυγατέρα σου στην εταιρία του αδελφού σου μάλιστα ως εκτελεστική με δικαίωμα υπογραφής κλπ;Θα σου πούμε εμείς.

Είναι γνωστό σε όλη την Τριπολιτσά πως στον αδελφό σου δεν είχες καμία εμπιστοσύνη. Ήξερες πως ως περιφερειάρχης θα διαχειριστείς μεγάλα έργα από το ΕΣΠΑ.

Ζητάμε απο την εισαγγελέα του διαφθοράς να μας καλέσει και να της δώσουμε πριν δημοσιοποιήσουμε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Περιφερειάρχης και το σόι του βρίσκονται πίσω από όλα τα έργα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πως στενοί του συνεργάτες έστησαν τον διαγωνισμό με τα στερεά απόβλητα και πάρα πολλά άλλα.
Πέτρο σε πάμε για ολική εξαέρωση.
DIMOTIKOSAFARI
Keywords
Τυχαία Θέματα