Τον εκβίαζαν για να μην αποκαλύψουν την παράνομη σχέση του στη γυναίκα του

Θύμα εκβιασμού έπεσε ένας καθηγητής από την Πάτρα, ο οποίος είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με μία νεαρή κοπέλα που εργαζόταν σε καφετέρια....

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο καθηγητής άρχισε να επισκέπτεται καφέ της ευρύτερης περιοχής της Τριών Ναυάρχων, όπου γνώρισε τη συγκεκριμένη κοπέλα και σύναψαν σχέση.
Τον περασμένο Οκτώβριο εμφανίστηκε κάποιο πρόσωπο, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και ζήτησε από τον άντρα 10.000 ευρώ, προκειμένου να μην αποκαλύψει στην σύζυγό του, ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό.
Ο καθηγητής ενέδωσε και πλήρωσε τα χρήματα. Πριν από λίγες μέρες ωστόσο, εμφανίστηκε και πάλι στον καθηγητή ο ίδιος άνδρας και του ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ γιατί η υπόθεση είχε περιπλέκει με την εμφάνιση του αδελφού της κοπέλας ο οποίος φέρεται να απειλούσε Θεούς και δαίμονες.
Ο καθηγητής κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια και σήμερα το μεσημέρι πήγε στο ραντεβού με τον εκβιαστή του, με το ποσό των 4.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Μόλις ο δράστης πήρε τα χρήματα, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ αναζητείται ο φερόμενος ως συνεργός του, που υποδυόταν (ή ήταν) τον αδελφό της κοπέλας.
thebest.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα