Το σοκολατούχο γάλα μύριζε… κάνναβη!

Έξυπνη κρυψώνα για τα ναρκωτικά που μετέφεραν είχαν βρει δυο νεαροί που έφτασαν με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι της Σκάλας στην Πάτμο. Όμως, τα μπουκάλια σοκολατούχου γάλακτος που είχαν μαζί τους ήταν υπερβολικά πολλά και κίνησαν υποψίες!...

Κατά την έρευνα στην οποία υποβλήθηκαν ο 20χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Έλληνας, οι λιμενοφύλακες ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένες μέσα στα μπουκάλια που είχε στη χειραποσκευή του ο αλλοδαπός έξι νάιλον συσκευασίες με συνολικά 73 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!
Άλλη μια συσκευασία με1,3 γραμμάριο βρέθηκε και στην κατοχή του 23χρονου κι έτσι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
Έξω από το σπίτι της στη Λάρισα περίμεναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μια 39χρονη γυναίκα για την οποία είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη στην πόλη. Μόλις έφτασε, την ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω της μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 5,7 γραμμαρίων και ένα κινητό. Μέσα στο σπίτι, βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με 17,2 γραμμάρια, σπόροι κάνναβης βάρους 1,3 γραμμαρίου και 50 ευρώ και η 39χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Μια νάιλον σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων είχε μαζί του ένας 21χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου. Ο νεαρός συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Keywords
Τυχαία Θέματα