ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;



"Δεν υπάρχουν πολιτικές ηγεσίες που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών" δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης. Που;
Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου "Ελληνική Εθνική Στρατηγική" του ναύαρχου ε.α. Γρηγόρη Δεμέστιχα, έκδοσης της ΝΕΑΣ ΘΕΣΗΣ, παρουσία του Γιάννη Σχινά εκδότη του οίκου και παλιού στελέχους του ΕΝΕΚ, πρόγονου της Χρυσής Αυγής, και διαγραμμένου παλιότερα από το ΛΑΟΣ
για ακροδεξιά στάση και δωδεκαθεϊσμό.
Συντονιστής ο δημοσιογράφος της "Δημοκρατίας" Παναγιώτης Λιάκος, στο Πολεμικό Μουσείο, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.
Σε μια γεμάτη αίθουσα από απόστρατους και αναζητητές νέων πολιτικών (ή και πολιτικο-στρατιωτικών) ρόλων, ο Βορίδης βρήκε ένα προσφιλές και πρόσφορο ακροατήριο για να στηρίξει τις μελλοντικές αρχηγικές του κινήσεις.
Μετά τα ανοίγματα στο Τζιτζικώστα, τις επιθέσεις στον κυβερνητικό εταίρο, τα ανοίγματα φιλίας στο Φαήλο Κρανιδιώτη, την συγκρότηση ομάδας με τον Άδωνη και την ακροδεξιά της ΝΔ, προετοιμάζεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ ή ότι θα έχει απομείνει από αυτήν μετά την κατάρρευση που έρχεται.
Στήνει οργάνωση ανά τομέα, και τοποθετεί πυρήνες σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και επιμέρους χώρους, ψάχνοντας άτομα να στηρίξουν την πορεία προς την ηγεσία.
Το Μαξίμου του Σαμαρά ακούει και γνωρίζει. Και προετοιμάζεται δημιουργώντας δίπολα όπως Βορίδη-Μητσοτάκη, με στόχο, την πλήρη αποδυνάμωση του Κώστα Καραμανλή που αποτελεί κατ’ αυτούς το μοναδικό επικίνδυνο αντίπαλο της Ομάδας ΠΟΛΑΝ-Σαμαρά.
‘Άλλες εποχές τέτοιες δηλώσεις θα οδηγούσαν αυτόματα σε διαγραφές. Τώρα όλα είναι ανεκτά αρκεί να συνοδεύονται με το ΝΑΙ σε όλα τα κυβερνητικά μέτρα μέσα στη Βουλή. Απ’ έξω λέγε ότι θέλεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα