Το Ιράν μηνύει το Χόλιγουντ!



Επιστρατεύοντας την διάσημη Γαλλίδα δικηγόρο και σύζυγο του τρομοκράτη “Κάρλος το Τσακάλι”, το Ιράν προσφεύγει στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά του Χόλιγουντ. Η Ιζαμπέλ Κουτάν Πείρ βρίσκεται ήδη στη χώρα του Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ για συνομιλίες με την ηγεσία του σκληροπυρηνικού καθεστώτος της Τεχεράνης....

Σύμφωνα με τα ιρανικά ΜΜΕ, η κυβέρνηση της Τεχεράνης είναι ιδιαίτερα
δυσαρεστημένη με την “μη ρεαλιστική παρουσίαση” της χώρας σε διάφορες ταινίες του Χόλιγουντ. Για το λόγο αυτό , η Γαλλίδα δικηγόρος μετέβη στη χώρα όπου θα έχει συνομιλίες με Ιρανούς αξιωματούχους για το πως και το που θα κατατεθεί η μήνυση από την πλευρά της Τεχεράνης. “Θα εκπροσωπήσω το Ιράν στη δικαστική μάχη κατά των ταινιών του Χόλιγουντ που έχουν σπιλώσει την εικόνα της χώρας όπως η ταινία Argo”, δήλωσε η Γαλλίδα δημοσιογράφος μόλις πάτησε το πόδι της στο ιρανικό έδαφος.
Το Ιράν θεωρεί ότι πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, όπως η ταινία του Μπεν Αφλεκ, “Argo” (η οποία κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας) αλλά και οι “300” αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας.
Η Κουτάν Πείρ, δικηγόρος του διαβόητου τρομοκράτη από τη Βενεζουέλα, Ιλιτς Ραμίρεζ Σάντζες, γνωστού ως “Κάρλος το Τσακάλι”, γνωρίστηκε με τον πελάτη της στης φυλακής τα σίδερα. Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας και το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2001. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη φυλακή.
Ο Σάντσες έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία 2 Γάλλων μυστικών πρακτόρων και ενός Λιβανέζου πληροφοριοδότη.
Keywords
Τυχαία Θέματα