Το ενδιαφέρον του Μπερλουσκόνι για τον... οργασμό νεαρής καλλονής!

«Ο λύκος χάνει το τρίχωμα, αλλά όχι τις κακές συνήθειες» λένε οι Ιταλοί και κάτι τέτοιο εύκολα μπορεί να ειπωθεί για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι....

Ο Καβαλιέρε, ακόμα και αν βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ, δεν φαίνεται να μαθαίνει το μάθημά του και αφήνεται να παρασυρθεί για μία ακόμα φορά από τα γυναικεία κάλλη. Βλέποντας μάλιστα ότι οποιαδήποτε κίνησή του, που θυμίζει τηλεοπτικό σόου, κάνει το γύρο του κόσμου, ο Καβαλιέρε του δίνει και καταλαβαίνει…
Έτσι, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, όπου συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες, ο ηγέτης του Λαού της Ελευθερίας φρόντισε να δώσει ένα ακόμα υπερθέαμα στο κοινό του, που από κάτω επευφημούσε για τα κατορθώματά του.
Μιλώντας λοιπόν σε μια γυναίκα που εκπροσωπούσε εταιρεία, ο Καβαλιέρε τη ρώτησε χαμογελώντας «μα εσείς έρχεστε; Πόσες φορές έρχεστε;», αναφερόμενος φυσικά στον οργασμό. Η γυναίκα του απάντησε διακριτικά, ενώ οι ψηφοφόροι του κάτω από τη σκηνή χειροκροτούσαν για το... επιτυχημένο αστείο του ηγέτη τους.
Μάλιστα, ο Μπερλουσκόνι δεν αρκέστηκε σε αυτό το σχόλιο, αλλά φρόντισε να «αποτελειώσει» το κοινό του, καλώντας τη γυναίκα να γυρίσει με την πλάτη προς το μέρος του, ώστε εκείνος να θαυμάσει τα οπίσθιά της. Αφού ενέκρινε λοιπόν το κορμί της, είπε «ναι, ναι πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα προσφορά», παίζοντας με τις λέξεις.
Σαν να μην έφτανε αυτό, την ώρα που υπέγραφε ορισμένα χαρτιά, της είπε «μια και βρισκόμαστε εδώ, θα σας γράψω και το τηλέφωνό μου», για να αποσπάσει τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού, αλλά και της ίδιας της γυναίκας.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο κύριος πολιτικός του αντίπαλος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, δήλωσε ότι «ο Μπερλουσκόνι μιλά για τις γυναίκες, σαν να πρόκειται για φουσκωτές κούκλες»
Keywords
Τυχαία Θέματα