Θύελλα αντιδράσεων για το κέντρο που λειτούργησε παρά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση των υπευθύνων να λειτουργήσει κανονικά, το βράδυ του Σαββάτου, νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής παρά το 48ωρο λουκέτο που του είχε επιβάλει το ΣΔΟΕ για φορολογικές παραβάσεις, και συγκεκριμένα μη έκδοση αποδείξεων...

Συγκεκριμένα, άνδρες του ΣΔΟΕ τα ξημερώματα του Σαββάτου βρέθηκαν στο συγκεκριμένο
κέντρο διασκέδασης και εντόπισαν πλήθος παραβάσεων, με αποτέλεσμα να διαταχθεί το σφράγισμα του μαγαζιού για τις επόμενες 48 ώρες. Ωστόσο, όταν ένα περιπολικό έφτασε στο νυχτερινό κέντρο γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, το κέντρο λειτουργούσε κανονικά.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος δήλωσε προσωρινά υπεύθυνος, και αποχώρησαν χωρίς να επιβάλλουν το κλείσιμο του καταστήματος.

Η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας στη Χαλκιδική τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ από το αρχηγείο της αστυνομίας διετάχθη ένορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό.

Ένα δεύτερο περιπολικό έσπευσε τέσσερις ώρες αργότερα και ενώ ήταν σε εξέλιξη το μουσικό πρόγραμμα (στο κέντρο εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής) οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κόρη του ιδιοκτήτη αποχωρώντας και πάλι χωρίς να επιβάλλουν το λουκέτο.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Πολυγύρου.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών εμφανίζεται αποφασισμένο να εξαπολύσει μπαράζ ελέγχων κυρίως σε νυχτερινά κέντρα, όπου η παραβατικότητα, κυρίως στις τουριστικές περιοχές, χτυπάει «κόκκινο».
Keywords
Τυχαία Θέματα