ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ‘ΤΣΙΡΑΚΙΑ’ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!



ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Με πλερέζες και Μπανάνες που τσούζουν πολύ είναι από χθες όλα τα ‘τσιράκια’ του Εθνικού Εργολάβου Γ.Μπόμπολα. μιας που ολοκληρώθηκε η σύσκεψη εργασίας με την Ευρωπαϊκή επιτροπή ανάπτυξης για τα απορρίμματα. Στην σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Ευρωπαϊκης,της Task force...της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επενδύσεων και οι γενικοί γραμματείς Περιβάλλοντος,επενδύσεων του υπουργείου ανάπτυξης καθώς και ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ.

Σκοπός
της σύσκεψης ήταν η εξεύρευση λύσεων για την οριστική και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική και την Πελοπόννησο, για τον λόγο αυτό ήταν παρόντες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έπλεξαν το εγκώμιο της Πελοποννήσου για τον τρόπο που προχωρά τον διεθνή διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων.
Συμφωνήθηκε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της περιφέρειας όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί και το σημαντικότερο που κυριολεκτικά έκανε τον Τατούλη να πετά από την χαρά του ήταν η δέσμευση τόσο από τους Ευρωπαίους όσο και από τους Έλληνες αξιωματούχους που συμμετείχαν στην κρίσιμη σύσκεψη ότι ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να προχωρήσει η μονάδα επεξεργασίας και η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο…
Τίποτα δεν σταματά τώρα την ολοκλήρωση του σχεδίου Τατούλη για την λύση του προβλήματος των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο. Για να δούμε πως θα αντιδράσουν τώρα τα ‘τσιράκια’ του Εθνικού μας Εργολάβου;
Keywords
Τυχαία Θέματα