Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα…



Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στην αεροτομή τράκτορα συρόμενου φορτηγού οχήματος, στερούμενος... ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας, λόγω ανηλικότητας.
Επίσης, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο. Ακόμα, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε γνήσιο διαβατήριο το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο. Τέλος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος το οποίο αποτελείτο από πλαστικά βαρέλια με ελιές τοποθετημένα σε παλέτες, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας, λόγω ανηλικότητας.
Keywords
Τυχαία Θέματα