ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ!


Στη μάχη έχουν πέσει οι αυτοδιοικητικοί για την νίκη στις εκλογές του Ιουνίου. Το σύνθημα έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού και μέλος της ΠΕΔΑ Γ.Διάκος όπου με δελτίο τύπου που απέστειλε δείχνει πως πλέον όλοι πρέπει να δώσουν την μάχη στο πλευρό του Α.Σαμαρά.... Ολόκληρο το δελτίο τύπου

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με ιδρυτή τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή,
το μεγαλύτερο πολιτικό της νεότερης Ελλάδας μαζί με τον Ελευθέριο Βενιζέλο των δύο Ηπείρων και πέντε θαλασσών, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 δίνει τη πιο κρίσιμη πολιτική μάχη για την παραμονή της Χώρας μας στην ευρωζώνη και στο νόμισμα του ευρώ. Μη λησμονούμε ότι ανήκουμε στο κόμμα του οποίου ο ιδρυτής ήταν οραματιστής, εμπνευστής και δημιουργός της ένταξης της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη. Επιπλέον, έφερε τη πλήρη δημοκρατία με τη μεταπολίτευση, όπου νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε. σταματώντας τις πολιτικές διώξεις των κομμουνιστών και γενικότερα των αριστερών στην Ελλάδα. Είμαστε το κόμμα που είχε για πρωθυπουργούς, εκτός του εθνάρχη Καραμανλή, τον πολιτικό με παιδεία και ευγένεια Γεώργιο Ράλλη, το Κώστα Μητσοτάκη που όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι και φίλοι του αναγνώρισαν την αλήθεια και την ευθύτητα του πολιτικού του λόγου και των πράξεών του, που αν είχαν «περάσει» στην Ελληνική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα σήμερα η πατρίδα μας δεν θα περνούσε όλες αυτές τις δοκιμασίες που βιώνουμε όλοι μας. Είμαστε το κόμμα που είχε πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή το νεότερο, όπου είχε το πολιτικό σθένος να πει όχι στην Αμερικάνικη υπερδύναμη για την ονομασία των Σκοπίων στη συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όπως παράλληλα αντιστάθηκε και στο σχέδιο Ανάν όπου προέβλεπε την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου, για να μην αναφερθούμε και στη συμφωνία Αλεξανδρούπολης-Μπουργκάς με τους Ρώσους, όπου τελικώς φάνηκε ότι του κόστισε πολιτικά.
Είναι σίγουρα δυσβάσταχτο το φορτίο του μνημονίου που έχει οδηγήσει όλους εμάς στη μιζέρια, στη ταλαιπωρία, στην εξαθλίωση και στη δικαιολογημένη αγανάκτηση. Αλλά για αυτά δε φταίει ο Αρχηγός και το κόμμα της Ν.Δ.. Άλλος μας οδήγησε σ’ αυτό τον κατάφορο. Και αυτός δεν είναι παρά ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος υποσχόταν στον Ελληνικό λαό παροχές και χρήματα με τη χαρακτηριστική φράση «λεφτά υπάρχουν». Και αυτό, φυσικά για να κερδίσει τις εκλογές του 2009 από τον Κώστα Καραμανλή και με διαφορά, ο οποίος έλεγε την αλήθεια τότε για τη πραγματική οικονομική κατάσταση της Χώρας.
Άλλωστε, από το 1981 έως τον Μάρτιο του 2004 κυβερνούσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπου διαχειρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η διακυβέρνηση της Χώρας από τον Κ. Μητσοτάκη ήταν μόνο για 3,5 έτη (1990-1993).
Είναι επίσης δικαιολογημένη η πικρία των οπαδών και ψηφοφόρων της Ν.Δ. στο Κορυδαλλό και την Β΄ Πειραιά για τη συμπεριφορά και την απαξίωση τους από τους κοινοβουλευτικούς της περιφέρειάς μας, αλλά και την «αδιαφορία» που εισέπρατταν από το κόμμα μας. Όλα αυτά όμως, όπως προσωπικές πικρίες και αντιπαραθέ
Keywords
Τυχαία Θέματα