Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών της απόπειρας ληστείας τράπεζας στη Σαντορίνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανδρών που αναζητούνταν και τελικά συνελήφθησαν για την απόπειρα ένοπλης ληστείας που έγινε πρωινές ώρες της 27-12-2012 σε υποκατάστημα Τράπεζας της Θήρας...

Χθες συνελήφθη και ένας ακόμη 52χρονος που φέρεται να συμμετείχε στην απόπειρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας και μετά από εξέταση στοιχείων και πληροφοριών, εντοπίσθηκε χθες το
μεσημέρι στην περιοχή Περίσσα Θήρας ο 52χρονος που διέμενε σε ενοικιαζόμενο κατάλυμα και συνελήφθη.
Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος, από κοινού με έναν 30χρονο που συνελήφθη στις 29-12-2012 και έναν 37χρονο που συνελήφθη στις 08-01-2013, εμπλέκονται στην ένοπλη ληστεία, που απετράπη από την άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας.
Πρόκειται για τους:

«Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην υποβοήθηση της πληρέστερης εξιχνίασης της ερευνώμενης υπόθεσης, καθώς επίσης στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική ανακοίνωσή της.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία από δράστες που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα