Στα ίχνη σπείρας που χτυπά και ληστεύει ηλικιωμένους

Η σύλληψη ενός νεαρού τσιγγάνου κακοποιού λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία ενός ηλικιωμένου, αναμένεται να οδηγήσει τους αστυνομικού της Ασφαλείας στην εξιχνίαση μιας σειράς διαρρήξεων σε σπίτια στη Σπάρτη και άλλες περιοχές της Λακωνίας, πολλές από τις οποίες είχαν καταλήξει σε ληστείες....

Η άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά την καταγγελία ενός ηλικιωμένου από την κοινότητα Αμύκλες είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια τους ένας από τους τρεις δράστες που διέρρηξαν το σπίτι του
και, όταν τον βρήκαν μπροστά τους, τον ξυλοκόπησαν για να αρπάξουν όσα χρήματα είχε στο σπίτι, μαζί με ένα κόσμημα και το κινητό του.

Ο 29χρονος τσιγγάνος παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε ότι συμμετείχε στη ληστεία μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.
Στο μεταξύ, ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που του άσκησε δίωξη για ληστεία και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα