Σπαθιά σαμουράι και 1.400 φυσίγγια στο σπίτι του κτήνους του Κονέκτικατ

Νέες πληροφορίες διέρρευσαν από τις αμερικανικές αρχές, οι οποίες σχετίζονται με τον Ανταμ Λάντζα, ο οποίος πραγματοποίησε προ μηνών ένοπλη εισβολή στο σχολείο Σάντι Χουκ του Κονέκτικατ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 παιδιών και έξι ενηλίκων...

Σύμφωνα με αυτά, εντοπίστηκε χώρος μέσα στο υπνοδωμάτιο του 20χρονου Λάντζα, στον οποίο φύλαγε όπλα. Οι άνδρες των αρχών βρήκαν πάνω από 1.400 φυσίγγια στην πολυτελή κατοικία των Λάντζα, όπου διέμενε ο 20χρονος με τη μητέρα του, την οποία δολοφόνησε, πριν εκτελέσει τους μαθητές και καθηγητές του Σάντι Χουκ.
Σε ένα συρτάρι
του υπνοδωματίου του Λάντζα βρέθηκαν χάρτινοι στόχοι, προστατευτικά αυτιών και ματιών, κιάλια, μαχαίρια. Στη ντουλάπα του εντοπίστηκαν τρία σπαθιά σαμουράι, μια στρατιωτική στολή, μια ξιφολόγχη, περιοδικά για όπλα, και πληροφορίες για καταστήματα που πωλούν όπλα.
Πέρα από αυτά, ωστόσο, η αστυνομία βρήκε και μια ευχετήρια κάρτα με μια επιταγή, η οποία υπεγράφη από τη μητέρα του για την αγορά ενός όπλου C183, αλλά και τρεις φωτογραφίες ενός ανθρώπου που φαίνεται να είναι νεκρός, καλυμμένος με πλαστικό και αίμα.
Την ίδια ώρα, οι Aρχές γνωστοποίησαν ότι ο Λάντζα πυροβόλησε περίπου 155 φορές μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά, ενώ λέγεται πως είχε ως στόχο να ξεπεράσει το «ρεκόρ» του Μπρέιβικ, σκοτώνοντας όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε.
Οι συγγενείς των θυμάτων ενημερώθηκαν για τις νέες πληροφορίες, ενώ η έρευνα δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα