Σούλα Μητροπία: Ο Ριζάι είναι ο άντρας της ζωής μου


Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της έδωσε στην Espresso, η 37χρονη σύντροφος του βαρυποινίτη αλβανού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι, Σούλα Μητροπία....

Μετά τα τρία χρόνια εγκλεισμού στη φυλακή, η "Σούλα του Ριζάι", όπως είναι γνωστή, δηλώνει χαρούμενη που θα συναντήσει τα παιδιά και τους γονείς της.
Η Σούλα δηλώνει αθώα και υποστηρίζει ότι αυτό θα φανεί στο Εφετείο, ενώ όσον αφορά τον Αλκέτ Ριζάι, σημειώνει πως θα τον στηρίζει πάντα.
"Είναι ο άντρας της ζωής μου", λέει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, η Σούλα είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2010 στην Espresso ότι θέλει πολύ ένα παιδί με τον Αλκέτ Ριζάι.
Η Σούλα Μητροπία, αφέθηκε ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, πριν από μερικές μέρες, ενώ είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για την καθοριστική συμβολή της στην εντυπωσιακή απόδραση τον Φεβρουάριο του 2009 του συντρόφου της και του Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.
Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Θήβας, με την απόφασή του ορίζει ότι η Μητροπία αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ελαιώνα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας της. Στην προσφυγή της η κρατούμενη είχε επικαλεστεί λόγους υγείας, δικούς της αλλά και της κόρης της, με πρόσθετο επιχείρημα και "την καλή συμπεριφορά κατά τον χρόνο κράτησής της".
Keywords
Τυχαία Θέματα