ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣE ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΤΗ

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ»Την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε δημοσίευμα του iefimerida που την φέρει να έχει δημιουργήσει, λόγω της επιμονής της να ρωτά διεξοδικά τους μάρτυρες, έντονη δυσφορία στα μέλη της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ...

Σε γραπτή ανακοίνωση, η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο «για στοχοποιημένη επίθεση και ευθεία απειλή εναντίον της, προκειμένου να μην εκτελεί
κατά συνείδηση τα καθήκοντα της ως μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής».
Παράλληλα, ζητά τόσο από τον πρόεδρο της Βουλής όσο και από τη Δικαιοσύνη «να παρέμβουν για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντα του».
«Όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης, με την εξαίρεση ενός, λειτούργησαν εμπρηστικά και προς προσωπική στοχοποίηση μου, σε όλη τη διάρκεια, όχι μόνο της συγκεκριμένης συνεδρίασης, αλλά και των προηγουμένων, και αυτό συνιστά γεγονός συναφές που δεν μπορεί να εκφύγει της διερεύνησης» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η κ. Κωνσταντοπούλου.
H κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν θα έκανε καμία δήλωση αν δεν δημοσιευόταν χθες το βράδυ στο iefimerida δημοσίευμα με τίτλο «Άγριοι καυγάδες στην Προανακριτική με επίκεντρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου».
H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως «αυτή η αναφορά με τη μέθοδο της ανωνυμογραφίας σε επίσημη ιστοσελίδα συνιστά ευθεία απειλή εναντίον μου προκειμένου να μην πράξω τα καθήκοντά μου ως μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής».
fomotro
Keywords
Τυχαία Θέματα