Σεξ, ψέματα και παρακολουθήσεις στην ΕΥΠ

Η ιστορία θα μπορούσε να γίνει και σενάριο κατασκοπικής ταινίας με άκρως ερωτικό περιεχόμενο. Παρ' όλα αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινή....

Η κυρία, ώριμη 40αρα, παντρεμένη, αποσπασμένη από την ΕΛ.ΑΣ. στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αναλαμβάνει ρόλο και δράση στον τομέα των παρακολουθήσεων στα γκέτο των μεταναστών και ιδιαίτερα στον χώρο, όπου κινούνται Κούρδοι ύποπτοι για τρομοκρατία και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίες της έχει εντολή να λειτουργεί ως δίδυμο με νεαρό άνδρα της ΕΥΠ, κατά πολύ νεότερο της, με τον οποίο αναλαμβάνουν σε καθημερινή βάση να παρακολουθούν τους ύποπτους μετανάστες και να καταγράφουν τις κινήσεις τους, καθ' υπόδειξη της υπηρεσίας.

Το ζευγάρι περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί και όπως είναι φυσικό αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία ξεπερνά τα όρια της επαγγελματικής συναναστροφής και αγγίζει τα όρια του ειδυλλίου. Η 40χρονη και ο νεαρός πράκτορας εγκαταλείπουν για αρκετές ώρες το πόστο τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες.

Επειδή όμως, ζούμε στην Ελλάδα και όπως λένε πολλοί, ένα μικρό χωριό είναι η πρωτεύουσα, το ερωτικό ειδύλλιο των δυο πρακτόρων δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του απατημένου συζύγου, ο οποίος για κακή τύχη της «άτακτης» αστυνομικίνας είναι ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πιο συγκεκριμένα αστυνομικός διευθυντής.

Σε αυτό το σημείο τα πράγματα περιπλέχτηκαν και πήραν ακόμα χειρότερη τροπή, αφού ο αστυνομικός διευθυντής έβαλε δυο άνδρες από την υπηρεσία του να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση τη σύζυγό του.

Πώς έγιναν «τσακωτοί»
Φωτογραφίσεις, μαγνητοσκοπήσεις και ηχογραφήσεις συνομιλιών μέχρι που το παράνομο ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα. Όπως μετέφεραν οι δυο αστυνομικοί στον απατημένο σύζυγο, το ζευγάρι συνευρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο εν ώρα υπηρεσίας.

Αφού τον ειδοποίησαν τηλεφωνικά, ο αστυνομικός διευθυντής μετέβη στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα κατορθώματα... της γυναίκας του. Σε έξαλλη κατάσταση έβγαλε από το αυτοκίνητο το νεαρό πράκτορα και του επιτέθηκε γρονθοκοπώντας τον με μανία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο υφιστάμενοι του δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν, ενώ από τις γροθιές και τα χαστούκια του αστυνομικού διευθυντή δεν ξέφυγε και η σύζυγος του που άρπαξε μερικές ψιλές.

Το περιστατικό περιορίστηκε στον συγκεκριμένο ξυλοδαρμό χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις από καμία μεριά, προκειμένου να αποφευχθεί ο διασυρμός της υπηρεσίας και του διευθυντή. Η υπόθεση, ωστόσο, έδωσε τροφή για κουτσομπολιό και περίεργα σχόλια, μέσα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της NEWSBOMB, δόθηκε άνωθεν εντολή να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, να υποβαθμιστεί το θέμα και να μην δοθεί περαιτέρω έκταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα