ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ...

Ακόμη ένας ύποπτος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, των οποίων...
ήρθη πρόσφατα η ασυλία και έχουν κληθεί σε απολογία για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση στις 25 Νοεμβρίου, οι ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου έχουν καλέσει έναν ακόμη κατηγορούμενο.
Όπως έχει γίνει γνωστό
πρόκειται για άτομο που το όνομα του προέκυψε από την επεξεργασία στοιχείων της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και από διασταύρωση στοιχείων από μαρτυρικές καταθέσεις.
Οι δύο δικαστικές λειτουργοί έχουν εξετάσει και εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες, αιρετούς και πολιτικά πρόσωπα, που ήταν παρόντες σε διάφορα υπό διερεύνηση περιστατικά, με πρωταγωνιστές βουλευτές ή μέλη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για κάθε αξιόποινη συμπεριφορά η οποία ενδεχομένως στοιχειοθετεί το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί κατέθεσε στο Εφετείο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δήλωσε ότι περιέγραψε συγκεκριμένα περιστατικά που θεωρεί ότι δείχνουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης.
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, έχουν δώσει κατάθεση περισσότεροι από 40 μάρτυρες , από διάφορους χώρους, ιδιώτες, πολιτικοί, θύματα επιθέσεων, προκειμένου να αναφέρουν όσα γνωρίζουν για τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα