Σαν κεραυνός ακούστηκε το όνομα του Τάσου Αποστολόπουλου για την Πελοπόννησο!

(Γράφει η Περιφερειακή Σουπια)
Ταρακούνησε για τα καλά, την οικογένεια της Τρίπολης και τον ηγεμόνα Τατούλη, που περιμένει εναγωνίως το χρίσμα απο τον Σαμαρά μετα το...στραπάτσο απο το ΠΑΣΟΚ...
Τρελάθηκε και ο Βουδούρης στο άκουσμα αυτού του ονόματος. Πως να αντιμετωπίσει τον Αποστολόπουλο; Πανε στράφι και τα όσα ...χαρτιά εχει μαζέψει κατα του Τατούλη. Το ιδιο και η Α. Ε Τατούλη!Ο Βουδούρης
μάλιστα σκέφτεται να ...εγκαταλείψει τον αγώνα αν ο Αποστολόπουλος τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Πελοποννησου! Ξέρει πως ακόμη και αν ξεπεραστεί το πρόβλημα που εχει δημιουργηθεί στο ΣΥΡΙΖΑ με το ατομό του, ο κόσμος της Πελοποννήσου θα ψηφίσει Αποστολόπουλο!Ιδού, τον Αποστολόπουλο απο την ...άγνωστη πλευρά !
1. Ηταν πάντα στο χώρο με έντονη συνδικαλιστική παρουσία στην ΑΔΕΔΥ. Εκλεγόταν συνεχώς και ειχε φτάσει μέχρι την προεδρία αυτής. Έν μια ..νυκτί ο πολιτικός του χώρος του στέρησε την εκλογή επαναφέροντας τον ...αποχωρίσαντα πρώην Πρόεδρο.
2. Ηταν για πολλά χρόνια εκλεγμένος...Πελοποννησιάρχης στο κόμμα του. Και ομως (για την εποχή εκείνη) κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του, αφου ποτε δεν είχε...Λουδοβίκιες τακτικές και ...αλλαζονική συμπεριφορά!
3. Ηταν Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης την κρίση μη περίοδο των Μνημονίων και ομως παρουσίασε το Βιβλίο που έγραψε (ενα απο τα πολλά που εχει γράψει) λίγο πριν τις εκλογές του 2012. Χαρακτηρίζεται βιβλίο "αντιμνημονιακό" με τεκμηριωμένα στοιχεία και οχι λαϊκίστικες κραυγές!
4. Ηταν ο ΜΟΝΟΣ Γενικός Αποκεντρωμένης, ο οποίος ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ και δεν...αντικαταστάθηκε! Αυτο φαίνεται και απο το ΦΕΚ, στο οποίο αναγράφεται πως ..."τοποθετείται ο κ. Αγγελάκας στην ...κενή θέση της Γραμματείας. Αντίθετα για τους άλλους Γ. Γ αναφέρεται πως ..."αντικαθιστούν τους Γ. Γ......"
5. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, σήμαινε και την ...αποποίηση περίπου 80000€, αποζημίωσης! Και ομως δεν περίμενε την απόφαση της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ώστε εαν τον ...αντικαθιστούσαν να ...τσέπωνε και την ...αποζημίωση!
6. Δεν έκανε χρήση του δικαιώματος που ειχε ως ...πρώην Γενικός Γραμματέας να πάρει Διευθυντική ΘΕΣΗ! Παρότι του πηγε εγγράφως η τοποθέτησή του στο ΤΕΙ της Πάτρας, ποτε δεν πηγε στον Υπουργό να την αποδεχθεί. Προτίμησε το Δημοτικό σχολείο που δίδασκε ως Δάσκαλος πριν τα...μεγαλεία της Γενικής Γραμματείας.
7. Το ότι κάποιος παράγοντας (Τατούλης) τον ειρωνεύτηκε αποκαλώντας τον...Δασκαλάκο, μάλλον τιμητικό ηταν! Γι'αυτό και δεν απάντησε ποτέ με την ίδια λογική...της πολιτικής κουλτούρας των...άκος! Άλλωστε εχει και ενα Διδακτορικό που θα μπορούσε να το...κουνάει!
Keywords
Τυχαία Θέματα