Πλημμύρισε η Αττική - Λίμνες οι δρόμοι και προβλήματα σε όλη τη χώρα (Βίντεο)

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της Αττικής....

Λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα με απόφαση της τροχαίας έκλεισε η Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας καθώς - για μια ακόμη φορά- πλημμύρισε το οδόστρωμα. Ευτυχώς, λίγο πριν από τις 8 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα. Ωστόσο, κλειστή είναι και η υπόγεια γέφυρα της Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου.
Στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την
αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, έχοντας προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο μέχρι και το ύψος της Κηφισιάς.

Στην παρακάτω φωτογραφία αναγνώστη του newpost φαίνεται το ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της γέφυρας της Μεταμόρφωσης.

Σοβαρά προβλήματα συσσώρευσης υδάτων παρουσιάζουν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αττικής.
Στο Ίλιον, το Περιστέρι και το Καματερό η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 70 κλήσεις για άντληση υδάτων αλλά και απεγκλωβισμούς οδηγών από τα αυτοκίνητά τους.
Συνολικά, οι κλήσεις ξεπερνούν τις 100, ενώ όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αυτή την ώρα επιχειρούν στην Αττική 20 συνεργεία.
«Πνίγηκε» η Καλαμάτα- Ξεχείλισαν ρέματα Τα ορμητικά νερά στο ρέμα της Θουρίας στη Μεσσήνη έχουν παρασύρει τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα. Οι οδηγοί πρόλαβαν και εγκατέλειψαν τα οχήματα πριν τα παρασύρει το ρέμα.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Πολλά είναι τα προβλήματα και στον οικισμό με πλημμυρισμένα σπίτα και καταστήματα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξαγριωμένοι γιατί κανείς δεν καθάρισε το ρέμα όπως υποστηρίζουν.
Υπερχείλισε και ο ποταμός Αρις στο δρόμο Ασπρόχωμα - Μεσσήνη, ενώ σοβαρά προβλήματα με τα νερά υπάρχουν στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς και στην είσοδο του ΤΕΙ.
Παράλληλα κλειστός παραμένει ο δρόμος για το Γαρδίκι Μεσσηνίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προβλήματα υπάρχουν στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στο δρόμο για το χωριό Λαδά.
Η Αστυνομία προσπάθέι να ρυθμίσει με μεγάλη δυσκολία την κυκλοφορία, ενώ σε Ασπρόχωμα και ΤΕΙ Καλαμάτας, η κυκλοφορία εκτρέπεται μέσω του κόμβου του αεροδρομίου, όπου όμως και από εκεί τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά.
Κατολίσθηση έχει σημειωθή στην επαρχιακή οδό Βελίκα - Νεοχώρι.
Σοβαρά προβλήματα και στην Πάτρα Ισχυρή καταιγίδα έπληξε νωρίς το απόγευμα και την πόλη της Πάτρας.
Έξι κλήσεις για απάντληση νερών από σπίτια που πλημμύρισαν δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πάτρας.
Επίσης από την έντονη νεροποντή και τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή ξεριζώθηκε ένα δέντρο στα Βραχνέικα.
Χωρίς ρεύμα παραμένουν λόγω βλάβης οι περιοχές της Οβρυάς, της Εγλικάδας, των Δεμενίκων και της Μεσσάτιδας.
Προβλήματα και στα πελάγη Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, λόγω νοτίων- νοτιανατολικών ανέμων που στα πελάγη φθάνουν κατά τόπους τα 7 μποφόρ.
Στον Αργοσαρωνικό, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων έως τις 18:00, ενώ αναβλήθηκε το δρομολόγιο για την Αίγινα στις 15:30, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αγ. Νεκτάριος».
Επίσης, δεν εκτελέστηκαν κάποια δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα- Παξοί και Ληξούρι- Αργοστόλι.
Κεραυνός δημιούργησε... κρατήρα Στην ορεινή Αρκαδία, κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβίτσι - Στεμνίτσα, ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ και και
Keywords
Τυχαία Θέματα