ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2011 ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ!


Συνέντευξη τύπου έδωσε στατοπικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίουτης Τρίπολης και του συνδυασμού «Τρίπολη – πρωτεύουσα του Μοριά», Δημήτρης Παυλής,συνοδευόμενος από όλα τα στελέχη της παράταξής του, με αφορμή το πόρισμα τωνελεγκτών δημόσιας διοίκησης, για τις δαπάνες εορτασμού του περσινού Πάσχα στηνΤρίπολη....

Ο κ. Παυλής, μεταξύ άλλων,ανέφερε:
«Πριν από ένα χρόνο,διαπιστώσαμε ως παράταξη, μετά το Πάσχα,
διάφορες παρατυπίες που εκθέσαμε υπόψητου λαού του δήμου Τρίπολης. Μετά υπήρξαν απαντήσεις από την πλευρά του δήμουκαι από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών που μας λοιδόρησαν και ότιεσκεμμένα εμείς δημιουργούμε θέμα. Αυτεπάγγελτα οι ελεγκτές δημοσίας διοίκησηςζήτησαν τις δαπάνες των εορτασμών του Πάσχα και του Αγίου Γεώργιου για ναπροβούν σε έλεγχο. Είναι γεγονός ότι έπρεπε άμεσα να δοθεί το πόρισμα τωνελεγκτών. Δυστυχώς, οι ελεγκτές κατάφεραν στις 31.12.2011 να συντάξουν τοπόρισμα και το οποίο κοινοποίησαν στο δήμο Τρίπολης", σημείωσε ο κ.Παυλής. Και πρόσθεσε: "Περιμέναμε αν και έχουν περάσει πάνω από 2,5 μήνες,ο κ. Δήμαρχος να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για το πόρισμα αυτό, κάτι τοοποίο δεν έγινε και επειδή ξαναφτάνουμε στο Πάσχα και θέλουμε να είμαστεσυνεπείς σε αυτά που λέμε, ανακοινώνουμε το αποτέλεσμα του πορίσματος. Επειδήτο πόρισμα είναι καταπέλτης, εναντία στη διαχείριση που προέβη ο δήμος,απαιτούμε συγνώμη προς εμάς και προς όλους τους πολίτες, από την πλευρά της δημοτικήςαρχής…".
Συνεχίζοντας ο κ. Παυλής,υπογράμμισε ότι "Οι παρατυπίες και οι παρανομίες είναι πάρα πολλές. Θαπρέπει από την αυριανή ημέρα κιόλας, ο Εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα γιαόλα αυτά που συμβαίνουν. Θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση, αν δεν γίνει αυτό, ναπάμε εμείς στον Εισαγγελέα. Το πρόβλημα είναι η διαχείριση που έκανε ο δήμαρχοςκαι οι υπηρεσίες. Θα πρέπει να ελεγχθεί αν μετά το πόρισμα αυτό, ο επίτροποςκαι ο δήμος έχουν εξοφλήσει τιμολόγια. Αν το έχουν κάνει, είναι υποχρεωμένη η δικαιοσύνη να στραφεί και εις βάρος του επιτρόπου".Και κατέληξε: "Αυτά δεν γίνονται ούτε σε παιδική χαρά. Μαζεύουμε στοιχείαγια πολλά πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα