Ομογενής διακοσμητής πούλησε χασίς σε λιμενοφύλακα

Στην παγίδα που τους έστησε ένας άνδρας του Λιμενικού ο οποίος παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, έπεσαν δυο επίδοξοι διακινητές ναρκωτικών στο Βόλο. Ο ένας από αυτούς, ένας 31χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν με ελληνική υπηκοότητα που κατοικεί στην θεσσαλική πόλη και εργάζεται ως διακοσμητής, συνελήφθη μετά από καταδίωξη....

Ο λιμενοφύλακας είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή με τους δυο διακινητές και να κλείσουν ραντεβού για την αγορά 60 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης έναντι 200
ευρώ. Όταν ο «αγοραστής» έφθασε στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου όπου είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν, οι δράστες αντιλήφθηκαν την παγίδα και τράπηκαν σε φυγή.
Ο 31χρονος διακοσμητής συνελήφθη και πάνω του κατασχέθηκε η ποσότητα του χασίς, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, ο ομογενής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

*** Μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τους κάνουν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην Αλεξανδρούπολη, οι τρεις επιβάτες ενός αυτοκινήτου πέταξαν από το παράθυρο στο δρόμο ένα δέμα. Όμως, η κίνησή τους έγινε αντιληπτή και, αφού τους ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν το δέμα. Μέσα υπήρχαν 21 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ άλλο ένα γραμμάριο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Οι Έλληνες δράστες ηλικίας 28, 30 και 35 χρόνων, που είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα