“Οι τρεις πρώτες αρετές των πολιτικών είναι τόλμη, τόλμη, τόλμη”



(Γράφει το safaraki II από το Δημοτικό Σαφάρι) Η παραπάνω παροιμία του «Δάντον Ζ» θα μπορούσε να βρει ανταπόκριση στον Πάνο Καμμένο. Η έλλειψη τόλμης εκ μέρους του είναι κάτι που του χρεώνουν τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και αυτό το έδειξαν με την αποχή τους από τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος…

Κάτι το άνοιγμα του Καμμένου προς το ΣΥΡΙΖΑ
μετεκλογικά, κάτι η καθυστέρηση και η αδράνεια ως προς την οργάνωση των κομματικών οργάνων... δημιούργησε δυσαρέσκειες σε πολλούς βουλευτές οδηγώντας έτσι τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όπως φαίνεται αν όχι στην οριστική διάλυση του κόμματος..σε έναν έντονο εσωτερικό διχασμό.
Δεν είναι βέβαια και άδικες οι αντιδράσεις… ένα κόμμα που στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση..μπαίνει με ευκολία στη βουλή… πείθοντας τους πολίτες να το στηρίξουν για την επαναστατική και ανατρεπτική πολιτική του άποψη… ξαφνικά… να κιοτεύει, να ψάχνει συνεργασίες ή στην καλύτερη περίπτωση απλά να περιμένει τις εξελίξεις… το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι βουλευτές του είναι να επαναστατήσουν με όποιο τρόπο κρίνουν καλύτερο..για να πάρει το μήνυμα ο πρόεδρος τους!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα