Ο ΣΕΓΑΣ για την ΕΡΤ…



O ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ. «Κρίσιμο για τον ελληνικό αθλητισμό να υπάρχει χωρίς τη λειτουργία των δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών μέσων στην Ελλάδα», αναφέρεται. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στάθηκε πάντα με συνέπεια και συνέχεια στο πλευρό... του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με τους ικανούς τεχνικούς και τους έμπειρους δημοσιογράφους της κάλυψε όλα τα μεγάλα και μικρά αθλητικά
γεγονότα και παρουσίασε αθλήματα και αγώνες, που χωρίς αυτήν δεν θα είχαν βρεθεί στις οθόνες μας. Ειδικότερα για το ΣΕΓΑΣ η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ήταν και παραμένει στρατηγικός μας εταίρος χωρίς τον οποίο η ανάπτυξη του ελληνικού στίβου θα ήταν πολύ πιο δύσκολη και πολύ πιο περιορισμένη, από όσο είναι σήμερα.

Ακριβώς γι’ αυτό η απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ μας προξενεί κατάπληξη και ανησυχία. Θεωρούμε κρίσιμο για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, να μην υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς τη λειτουργία Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων στην Ελλάδα. Ελπίζουμε την αναγκαιότητα αυτή, να αντιληφθούν όλοι και να λειτουργήσουν ανάλογα και σύντομα να έχουμε ξανά την Ραδιοτηλεόραση στην υπηρεσία του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού».
Keywords
Τυχαία Θέματα