Ο Σαμαράς τα «βρήκε» με Λαμπρόπουλο στη Μεσσηνία!

(Απο τα parapolitika)... ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΚι άλλο ένα δημοσιογραφικό site έρχεταινα επιβεβαιώσει αυτά που εδώ και τέσσερις μέρες γράφουμε. Πλέον και το έγκυρο parapolitika (εδώ) έκανε το δικό του ρεπορτάζ. "Εντονη κινητικότητα επικρατεί στα μεσσηνιακά δρώμενα της Ν.Δ., ιδιαίτερα μετά την προσέγγιση Σαμαρά - Λαμπρόπουλου και ενόψει της κατάρτισης του ψηφοδελτίου για τις ερχόμενες εκλογές.
Ετσι ο κ. Σαμαράς αναμένεται να είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία, ενώ ξεκαθαρίζει πλέον, λένε έμπειρα στελέχη πως δε θέλει μαγαζάκι... στο όνομά του από κανέναν. Θέλει πάνω απ’ όλα ο κόσμος του κόμματος και στο νομό να λειτουργήσει με την αρχή πως είναι όλοι Ν.Δ. και ο καθένας να ψηφίσει τον υποψήφιο της επιλογής του. Στα θέματα που ξεκαθαρίζουν είναι ακόμα ότι δεν υφίσταται μέτωπο εναντίον κανενός, ούτε με το Γιάννη Λαμπρόπουλο, "μαύρο πρόβατο" μέχρι πρόσφατα, με τον οποίο εξομαλύνθηκαν πλήρως οι όποιες διαφορές.
Στα του ψηφοδελτίου που δεν έχει κλείσει, εκτός από τους Γιάννη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Σαμπαζιώτη, ως σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του γιατρού Τάκη Κατσίβελα, του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αγγελου Κωτσιόπουλου και του περιφερειακού συμβούλου - πρώην δημάρχου Είρας Γιάννη Αδαμόπουλου, ενώ φαίνεται να αυξάνονται οι πιθανότητες της υποψηφιότητας της πρώην δημάρχου Μελιγαλά Ελένης Αλειφέρη. Από κει και πέρα τίποτα δεν αποκλείεται, αν βρεθεί όνομα - έκπληξη που θα έχει αναγνωρισιμότητα και διεισδυτικότητα στην κοινωνία, ενώ βολιδοσκοπούνται πρόσωπα από όμορους πολιτικούς χώρους, όπως ακούγεται".
Keywords
Τυχαία Θέματα