Ο Κασιδιάρης στηρίζει τον Βαξεβάνη!

Υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη τάχθηκε στο ζήτημα της δικαστικής του περιπέτειας του δημοσιογράφου σχετικά με το ζήτημα της δημοσιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης....

«Στην περίπτωση Βαξεβάνη
έχουμε έναν δημοσιογράφο με ένα καυτό προϊόν στα χέρια, που ως «καλός ενημερωτής του λαού» αποφασίζει να το πουλήσει με το σχετικό αντίτιμο. Προηγουμένως έχει φροντίσει να διαφημίσει άριστα το προϊόν αυτό, ώστε την ημέρα κυκλοφορίας του, το σχετικό έντυπο να έχει ήδη παρελάσει ως είδηση από τα τηλεοπτικά δελτία. Η Χρυσή Αυγή, παρ’ όλο που ο συγκεκριμένος τύπος μας έχει επανειλημμένως επιτεθεί αδίκως και ανοικείως, στην προκείμενη περίπτωση δεν μπορεί παρά να τον υποστηρίξει» αναφέρει στη δήλωσή του ο Η. Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πάντως επισημαίνει ότι «ασφαλώς και έπρεπε να δημοσιευθεί η λίστα των μεγαλοκαταθετών, όχι όμως ως εμπορικό προϊόν, αλλά δωρεάν στο διαδίκτυο προς ενημέρωση του λαού» ενώ υποστηρίζει ότι ο τρόπος που κινήθηκε η ποινική δίωξη και η μεταφορά (δε μιλάμε ασφαλώς για σύλληψη) του Βαξεβάνη στο γραφείο του εισαγγελέα, «μόνο καλό του έκανε εμπορικά και επικοινωνιακά».

Όπως προσθέτει, συγκρίνοντας την υπόθεση με την εις βάρος του κατηγορία που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη για συνέργεια σε ληστεία, «ο δημοσιογράφος κρατήθηκε χαλαρά για καφέ – ούτε κρατητήριο δεν έκατσε – και εξαγόρασε το γεγονός αυτό αυτοπροβαλλόμενος ως λαϊκός ήρωας, που διώκεται βάναυσα απ’ το κατεστημένο. Η δική μου περίπτωση ήταν ασφαλώς διαφορετική. Μου καταλογίστηκαν αδικήματα που ουδέποτε διέπραξα, κατόπιν τηλεφωνικής υπαγόρευσης ενός δημοσιογράφου σε μία εισαγγελέα, που φέρονται να είναι και φιλαράκια. Στη δική μου περίπτωση κινητοποιήθηκε τεράστια αστυνομική δύναμη, η Ασφάλεια βρέθηκε σε χρόνο μηδέν στην οικία μου, ενώ η Άμεση Δράση και η ομάδα ΔΙΑΣ αναζητούσαν από το πρώτο λεπτό το όχημά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα