Ο καιρός σήμερα

Λίγες τοπικές βροχές στα νότια και νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη....
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική και κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά
του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα