Ο καιρός σήμερα…

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μεμονωμένες βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα
και από 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ανατολικά ορεινά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα