Ο φύλακας έστειλε στο νοσοκομείο τον διαρρήκτη!

Υπό κράτηση βρίσκεται ο υπάλληλος της εταιρίας security που έχει αναλάβει τη φρούρηση του κλειστού εργοστασίου της «Diana- Χαρτοποιίας Θράκης» και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Ξάνθης με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός «κυνηγού» χαλκού τον οποίο καταδίωξε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του!...
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο φύλακας αντιλήφθηκε τέσσερις αγνώστους που είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στα Μάγγανα της Ξάνθης και να ξηλώνουν τις καλωδιώσεις
προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητο και τους καταδίωξε τρέποντάς τους σε φυγή, αλλά ο ένας από αυτούς βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του και δεν πρόλαβε να αποφύγει την παράσυρσή του.

Ο υπάλληλος της εταιρείας security, που επικαλείται ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο διαρρήκτη στο νοσοκομείο της Ξάνθης και από εκεί διακομίστηκε σε αυτό της Αλεξανδρούπολης, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Πρόκειται για έναν 42χρονο κάτοικο Δροσερού που νοσηλεύεται φρουρούμενος. Τις συνθήκες του τραυματισμού του διερευνά η Ασφάλεια Ξάνθης, που αναζητά και τους άλλους τρεις συνεργούς του οι οποίοι παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι.

Στα Τρίκαλα, στόχος διαρρηκτών έγινε το κτίριο ενός σχολικού συγκροτήματος. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και τρύπωσαν στο εσωτερικό, αλλά τράπηκαν σε φυγή χωρίς να κλέψουν κάτι αφού ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού.

Στην περιοχή του Δροσερού Ξάνθης, άγνωστοι διαρρήκτες ξήλωσαν μια μεταλλική κατασκευή που είχε τοποθετηθεί στην πόρτα έξω από τα γραφεία του φυτωρίου του δήμου, παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν τρεις επιτραπέζιους υπολογιστές. Το συγκεκριμένο γραφείο είχε γίνει στόχος και πρόσφατα.
Keywords
Τυχαία Θέματα