Νεκρός βρέθηκε ο 63χρονος που αγνοείτο στην Ρόδο


Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά της δύο το μεσημέρι ο 63χρονος, σύζυγος της 54χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής νεκρή στην Παστίδα....

Στην εκτεταμένη επιχείρηση, συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού Σώματος και ένα ελικόπτερο, ενώ στο έργο αναμένεται να συνδράμουν δυνάμεις και μέσα του στρατού με 8 καταδρομείς, 50 στρατιώτες της στρατιωτικής διοίκησης Ρόδου, έναν εκσκαφέα και έναν φορτωτή.
Το νησί
έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έπειτα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα τoυ Σαββάτου.
Η φοβερή θεομηνία άφησε πίσω της δύο νεκρές γυναίκες και δύο αγνοούμενους.

Όπως δήλωσε στο newpost.gr ο δήμαρχος της Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς «Δύο είναι οι νεκρές γυναίκες, και δύο άνδρες αγνοούνται στο νησί μας και κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τους βρούμε. Το νησί μετρά αμέτρητες πληγές. Υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, δημόσια κτίρια, στο οδικό σύστημα, στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης. Εικόνες καταστροφής παντού. Η Ρόδος θα κάνει μέρες να.. συνέλθει και προσπαθούμε να σώσουμε ο,τι μπορούμε μέχρι να ξαναχτυπήσει η κακοκαιρία».
Keywords
Τυχαία Θέματα