Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο στον Δήμο Μυκόνου

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του διαχειριστικού σκανδάλου στον Δήμο Μυκόνου.
Ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης ανέτρεψε την προηγούμενη απολογία του, στην οποία είχε δηλώσει αθώος και αποδέχθηκε μέρος των κατηγοριών....
Παράλληλα, φέρεται να περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από τον δήμο, έδωσε τη δική του εκδοχή για τον τρόπο λειτουργίας της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου και αναζήτησης ή μη των οφειλών επιχειρηματιών του νησιού. Μάλιστα «φωτογράφισε» ως βασικούς αυτουργούς δύο από τους συγκρατουμένους του.
Στον πρώτο κύκλο απολογιών, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς από την ειδική εφέτη ανακριτή Μαρία Αρχοντάκη και τον αντεισαγγελέα Εφετών Ευ. Κασαλιά, οι φερόμενοι ως βασικοί εμπλεκόμενοι (ο τέως δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης, ο νυν Θανάσης Κουσαθανάς-Μέγας, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Βαμβακούρης και Θρασύβουλος Κοντομήτρος και δύο δημοτικοί υπάλληλοι, Αντώνης Ρουσσάκης, αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος εσόδων και ο βοηθός δημοτικός ταμίας Αντώνης Αρτέμης) αρνήθηκαν όλοι τις κατηγορίες, επιρρίπτοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη.
Πηγή: cyclades24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα