Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Κερατσίνι

zougla.gr
Ξημερώματα Τετάρτης 15 Μαΐου, o 47χρονος ιχθυέμπορος Θανάσης Β., πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, δολοφονείται εν ψυχρό κοντά στο σπίτι του στο Κερατσίνι, ενώ μετέβαινε στην εργασία του στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου....

Ο δράστης (ή οι δράστες, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα),πλησίασε τον 47χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούσε ένα τσαντάκι με χρήματα, τον απείλησε με μαχαίρι για να τον ληστέψει και εκείνος αντιστάθηκε,
με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριές στο στήθος αλλά και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Ο ιχθυέμπορος, τραυματισμένος, κατάφερε να φθάσει στο σπίτι του όπου και χτύπησε το κουδούνι. Η σύζυγός του άνοιξε την πόρτα και τον είδε πεσμένο στο έδαφος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας κατέληξε πριν γίνει εφικτή η διακομιδή του στο νοσοκομείο.
(Μπροστά από το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα διακρίνεται αίμα πάνω στον δρόμο)
Μετά από περίπου 48 ώρες, κι ενώ οι αστυνομική έρευνα γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πήρε μαζί του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου του άτυχου άνδρα.
(Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα)
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η zougla.gr, φαίνεται το σημείο της επίθεσης καθώς και το αυτοκίνητο του δολοφονημένου ψαρά. Επίσης οι κηλίδες αίματος διακρίνονται καθαρά.

Κάτι επίσης που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο άνδρας δέχθηκε δύο χτυπήματα απευθείας στην καρδιά.
( Κηλίδες αίματος πάνω στο καπό του αυτοκινήτου)
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιχθυέμπορος είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό (περίπου 6.000 ευρώ), το οποίο ο δράστης δεν κατάφερε να το αποσπάσει.
Μαρτυρίες κοντά στο σημείο της δολοφονίας αναφέρουν ότι γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα Τετάρτης ακούστηκε ένας άνδρας να φωνάζει βοήθεια.
Για την υπόθεση θα υπάρξουν εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα