Νέα σενάρια ανασχηματισμού



Παρότι κάθε ενδεχόμενο ανασχηματισμού μετατίθεται μετά τις 25 Μαρτίου, σήμερα διακινούνται (και πάλι) διάφορα σενάρια αλλαγών στην κυβέρνηση με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής»....

Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αυτή τη στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τα κύρια προβλήματα που προκαλεί η τρόικα με τις απαιτήσεις της.
Όσον αφορά στα σενάρια περί ανασχηματισμού, αμετακίνητοι από το υπάρχον σχήμα
εμφανίζονται οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης , Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.
Στη θέση του δεν αποκλείεται να παραμείνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο Αντώνης Μανιτάκης όχι μόνο γιατί το επιθυμεί ο κ. Κουβέλης, αλλά και επειδή έχει καλό επίπεδο συνεργασίας με το Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός ΠΕΚΑ Ευάγγελος Λιβιεράτος φέρεται πως επιθυμεί και ο ίδιος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και λέγεται ότι θα μετακινηθούν από τα χαρτοφυλάκιά τους ο υπουργός Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Μουσουρούλης και ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θανάσης Καράογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα