Νέα απόπειρα απόδρασης κρατουμένων στα Τρίκαλα – Ανοιξαν πυρ με καλάσνικοφ από βαν έξω από τις φυλακές

Νέος συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων όπου λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ ακούστηκαν πυροβολισμοί από την ταράτσα και τον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο εξωτερικοί φρουροί τραυματίες.....

Πρόκειται για νέα απόπειρα απόδρασης κρατουμένου, ενώ όπως αναφέρει το trikalaola οι πυροβολισμοί φέρεται να προέρχονται από ένα βαν το οποίο σταμάτησε έξω από το χώρο των φυλακών και οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ προς τα εξωτερικά φυλάκια
με καλάσνικοφ.
Την ίδια ώρα από την Γ' πτέρυγα των φυλακών κρατούμενοι επιχείρησαν απόδραση ανεβαίνοντας στις ταράτσες των φυλακών, ενώ οι εξωτερικοί φρουροί ανταπέδωσαν τα πυρά με δύο από αυτούς να έχουν τραυματιστεί.
Οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένες, καθώς, κυκλοφορούν άλλα σενάρια που αναφέρουν ότι δεν υπήρξε προσπάθεια απόδρασης, αλλά δύο άνδρες κατέβηκαν από το βαν και πυροβόλησαν προς τα εξωτερικά φυλάκια ως αντίποινα για την υπόθεση Βλαστού.
Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεύτερη απόπειρα μετά τον Βλαστό
Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Τρικάλων είχε σημάνει συναγερμός και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός είχε προσπαθήσει να αποδράσει με ελικόπτερο.
Τότε οι συνεργοί του είχαν ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ από το ελικόπτερο με τους φρουρούς να απαντούν στα πυρά, ενώ είχαν πέσει περισσότερες από 500 σφαίρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα