Με την Τρόικα θα συναντηθεί ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου



Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Καραβοκύρης, θα συναντηθεί τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, με το κλιμάκιο της Τρόικα. Η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα ενώ την ίδια στιγμή η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της, αρνείται να συναντηθεί με το κλιμάκιο της Τρόικα... «Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου
εκφράζει την αντίθεσή της στη χορήγηση σε εξωθεσμικά όργανα οιωνδήποτε στοιχείων αφορούν στη λειτουργία του δικαστηρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ψήφισμά της η Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο της Τρόικα δεν απηύθυνε πρόταση προς την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά στον πρόεδρό του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου κ. Καραβοκύρη. Ο τελευταίος όμως αρνήθηκε τη συνάντηση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για την αναζήτηση προσώπων που πιθανά θα ήθελαν να συναντηθούν με την Τρόικα.
Στην πορεία εντοπίστηκαν κάποια μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου που θα εμφανίστηκαν θετικά στο ενδεχόμενο συνάντησης με το κλιμάκιο πλην όμως η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν συμφώνησε στην προοπτική κάποια από τα μέλη της να παραστούν σε αυτές τις συναντήσεις.

Οι προσπάθειες για την ανεύρεση προσώπων συνεχίζονται και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόνο ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συναντηθεί με την Τρόικα την ερχόμενη Δευτέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα