Λοβέρδος: Χωρίς ριζοσπαστικές αλλαγές το ΠΑΣΟΚ θα μείνει εκτός Βουλής

Την εκτίμηση ότι εν δεν γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές θα βρεθεί εκτός Βουλής έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος ασκεί κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση και δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα...

Ο Ανδρέας
Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», στέλνει μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι «αν προσκαλείς άλλες δυνάμεις να μοιραστούν τα βάρη και τα βαρίδια του κόμματός σου, τότε δεν θα προσέλθει κανείς».
Με τη συνέντευξή του ο Ανδρέας Λοβέρδος ασκεί κριτική και στην τρικομματική κυβέρνηση, ζητά να παρουσιάσει σχέδιο απεγκλωβισμού της οικονομίας από το κράτος και να το εφαρμόσει αμέσως, αν και δηλώνει ότι τη στηρίζει και θα τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, επειδή «πρέπει να διατηρηθεί στη ζωή όσο γίνεται περισσότερο».
Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε δρόμο καταστροφής και χρειάζονται άμεσα ριζοσπαστικές αλλαγές.« Καμπανιακά συνέδρια επιβεβαίωσης ηγεσιών και εγκλωβισμού δυνάμεων θα οδηγήσουν το ιστορικό αυτό κόμμα εκτός Βουλής».
Keywords
Τυχαία Θέματα