Λος Άντζελες: Οδηγός σκόρπισε τον πανικό σε διάσημη παραλία

Τραγωδία στη διάσημη παραλία του Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες, όταν ένας άνδρας από την Καλιφόρνια παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δεκάδες πεζούς, σκοτώνοντας μία 32χρονη Ιταλίδα τουρίστρια, που βρισκόταν στην περιοχή για ταξίδι του μέλιτος, και τραυματίζοντας ακόμη 11 άτομα...

Ο οδηγός του Ι.Χ., ο 38χρονος Νέιθαν Κάμπελ, εντοπίστηκε στη γειτονική Σάντα Μόνικα, όπου κατοικεί και συνελήφθη από την αστυνομία.
Παρότι δεν δόθηκαν διευκρινίσεις
για το αν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, η εγγύηση για την αποφυλάκισή του ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.
Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο 38χρονος είχε βάλει στο στόχαστρο τους πεζούς.
Τη σκηνή κατέγραψε βίντεο από κάμερες ασφαλείας και προβλήθηκε στο κανάλι ABC. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να παρκάρει το όχημα, ένα σκουρόχρωμο Ντοτς Άβεντζερ και να βγαίνει έξω για να κοιτάξει το πλήθος. Κατόπιν ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και πέφτει πάνω στο πλήθος.
Στη συνέχεια, βάζει όπισθεν, κάνει αναστροφή και κινείται προς μια άλλη ομάδα πεζών ενώ οι άνθρωποι τρέχουν αλαφιασμένοι να σωθούν.
Από τους έντεκα τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση άλλων δύο. Όλοι τους έχουν κατάγματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα