ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ με τη Ραχήλ Μακρή, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, σήμερα το πρωί, της ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια στην Κοζάνη.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, αλλά και στην ιδιαίτερη...
πατρίδα του την Άρτα. Στην Πέλλα θα είναι υποψήφια η Θεοδώρα Τζάκρη και στην Β΄ Αθήνας ο Οδυσσέας Βουδούρης.
Στην Α΄Αθήνας δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Βούτση, θα βρεθεί υποψήφιος ο δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης, και ο εκλογολόγος Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Στην Β΄ Αθήνας, πέρα από τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές, θα δώσει τη μάχη του σταυρού ο Οικονομολόγος Γιάνη Βαρουφάκης, ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Επίσης ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Γιάννης Μπαλάφας και Κώστας Πουλάκης. Υποψήφιος θα είναι και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.
Από δημοσιογράφους στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας θα βρεθούν ο Νίκος Ξυδάκης, η Αννέτα Καββαδία και ο Γιώργος Κυρίτσης.
Από την αριστερή πτέρυγα του κόμματος υποψήφιοι θα είναι οι Δημήτρης Στρατούλης, Δέσποινα Σπανού, η Σόφη Παπαδόγιαννη, ο Γιάννης Τόλιος, ο Κώστας Ήσυχος.
Υποψήφιος δεν θα είναι ο ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν, καθώς η επιθυμία του ήταν να κατέβει στην Ά Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, να του προτείνει την Β περιφέρεια, πρόταση που δεν έκανε αποδεκτή.
Το εισιτήριο για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τελικά και ο Οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας στην Ημαθία. Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη απέσυρε όλες τις υποφιότητές της.
Υποψήφιος στις Κυκλάδες δεν θα είναι τελικά ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προχώρησε σε μια δήλωση:
"Καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αναδείξουν κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας όσους αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για το καλό του λαού και της χώρας μας.
Είχα δηλώσει, στις παραμονές των Ευρωεκλογών, ότι όταν θα προκηρύσσονταν εθνικές εκλογές, θα ήθελα να παραιτηθώ από το Ευρωκοινοβούλιο, για να είμαι και πάλι υποψήφιος. Η πραγματικότητα, όμως, με υποχρεώνει να τροποποιήσω την επιθυμία μου, με την πεποίθηση ότι, παραμένοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μπορώ να βοηθήσω πιο ουσιαστικά την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή τη στιγμή, η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένα ισχυρό κίνημα στήριξης των δίκαιων διεκδικήσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας εμφανίζεται όσο ποτέ ισχυρή. Για να αξιοποιήσω το ευοίωνο αυτό κλίμα, παραμένω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Παράλληλα, καλώ τους Έλληνες ψηφοφόρους να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας όλους εκείνους που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για το καλό του λαού και της χώρας μας, για να γκρεμίσουν το καθεστώς της υποταγής και να ανοίξουν το δρόμο στη λαϊκή κυριαρχία".

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα