Λαμία: Μετάνιωσα για τη δολοφονία του συζύγου μου

Αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα Δικαστήρια της Λαμίας, για να δουν και να αποδοκιμάσουν το σατανικό ζευγάρι που απολογήθηκε. Και οι δύο κατηγορούνται για τον φόνο του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη, συζύγου της 42χρονης κατηγορουμένης η οποία μάλιστα φέρεται να τον είχε προσχεδιάσει.....

Η 42χρονη διατηρούσε σχέση με τον 45χρονο που φέρεται να πάτησε την σκανδάλη και να εκτέλεσε τον άτυχο πατέρα δύο παιδιών την ώρα που κοιμόταν. Μάλιστα οι δύο εραστές φέρονται να έχουν ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί, επειδή φοβήθηκαν λιντσάρισμα από τους συγγενείς του θύματος,
που απειλούσαν κι έβριζαν, τους έβαλαν κρυφά από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου για να τους οδηγήσουν ενώπιον του Ανακριτή.

Πρώτος μπήκε ο 45χρονος εραστής και δολοφόνος, με κουκούλα στο κεφάλι, ανέκφραστος και ψυχρός.
Την στιγμή που έμπαινε μέσα η 42χρονη είπε πως έχει μετανιώσει για την δολοφονία του συζύγου της.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο διάδρομο, την αντίκρισαν οι συγγενείς του θύματος και ξέσπασαν.

Τί λέει ο δικηγόρος των συγγενών του θύματος Βασίλειος Παπιώτης
Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική αλλά και την ελληνική κοινωνία. Ο τρόπος δράσης, οι προπαρασκευαστικές πράξεις των κατηγορουμένων και το οργανωμένο σχέδιο εκτέλεσης του θύματος προσδίδουν στο συγκεκριμένο έγκλημα ιδιαίτερη ποινική απαξία.
Τίθεται ένα ακόμη δικονομικό εμπόδιο στους μοναδικούς εν ζωή συγγενείς του θύματος για την παράσταση τους ως πολιτικώς ενάγοντες στην ποινική διαδικασία διότι οι τελευταίοι δεν ανήκουν στον στενό πυρήνα της οικογένειας του δολοφονηθέντος ,όμως τούτο αποτελεί νομικό ζήτημα το οποίο και θα κριθεί από το αρμόδιο Ποινικό Δικαστήριο κατά την εκδίκαση της υποθέσεως.

Απόλυτη προτεραιότητα των συγγενών του θύματος τούτη τη στιγμή αποτελεί η εξασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος διαβίωσης και ανατροφής των δύο ανήλικων τέκνων του τα οποία μαζί με το θύμα κρίνονται ως τα τραγικά πρόσωπα της υπόθεσης αυτής.>>

Πηγή: lamiareport
Keywords
Τυχαία Θέματα