ΚΟΥΒΕΛΗΣ: "ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"!

Η Δημοκρατική Αριστερά με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικεί την αλλαγή πορείας της χώρας δήλωσε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης, ζητώντας την ενίσχυση του κόμματός του στις εκλογές. Υπάρχει ο δρόμος για μια άλλη Ελλάδα, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε ότι «δεν μας αρμόζει μια κοινωνία
διαλυμένη. Δεν μας αρμόζει μια νέα γενιά χωρίς όνειρα. Δεν μας αρμόζει ένας λαός χωρίς αισιοδοξία». Στον πυρήνα της ελληνικής κρίσης, είπε ο κ. Κουβέλης, βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, που, με κύρια ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ... δημιούργησε την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων, οικειοποιήθηκε τη δημόσια διοίκηση, οδήγησε τη χώρα στο τέλμα της διαφθοράς.

Η διαπλοκή, σημείωσε, έλαβε μεγάλες διαστάσεις, καθώς μεγάλα έργα και κάθε λογής κρατικές προμήθειες υποτάχθηκαν σ' αυτήν και προσέβαλαν το δημόσιο συμφέρον. Ο δικομματισμός, λειτούργησε ως μηχανισμός πελατειακής εκπροσώπησης των συμφερόντων ορισμένων ομάδων, τόνισε ο κ. Κουβέλης, ενώ για το πρόβλημα της διαφθοράς υπογράμμισε ότι «διαχύθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, με άμεσες τις αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να σπάσει, να ανατραπεί».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους, τους ενόχους της σημερινής κατάστασης και δεσμεύθηκε για διαρκή αγώνα του κόμματός του με στόχο τη νίκη στις εκλογές.
Keywords
Τυχαία Θέματα