ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ-ΑΔΩΝΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην αίθουσα της Ολομέλειας ανάμεσα στον Δημήτρη Κουκούτση της Χρυσής Αυγής και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη...

«Ψέμματα αλλού, όχι σε μένα!» του είπε με ειρωνικό και εκνευρισμένο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης
και με την αντιπρόεδρο της έδρας Μαρία Κόλλια –Τσαρούχα να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μεταξύ των δύο μονομάχων.
Τα αίματα άναψαν όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία.
«…Δεν ξέρω όμως με ποιο τρόπο θα γίνει αυτή η επιστροφή . Μήπως γίνει όπως έγινε με τον κύριο Βορίδη και τον κύριο Γεωργιάδη; Η κυρία Τζαβέλλα είχε πει ότι το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκαν στο σπίτι του Κόκκαλη και την επομένη μετεγγράφησαν στο κόμμα» είπε ο κύριος Κουκούτσης κάνοντας «Τούρκο» τον Άδωνι Γεωργιάδη που ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.
«Είχα εγώ συνάντηση με τον κύριο Κόκκαλη πριν πάω στη Νέα Δημοκρατία; Ισχυρίζεστε κάτι τέτοιο ;» ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στο «δεν ξέρω η κυρία Τζαβέλλα το’πε» του κυρίου Κουκούτση τον στόλισε δεόντως.
«Άρα, ψεύδεσαι από το Βήμα της Ολομέλειας. Ζήτα συγγνώμη! Με μένα την έχετε διαφορετικά. Τζάμπα μαγκιές αλλού, όχι σε μένα. Ένας εθνικιστής να λέει ψέμματα; Αλλά εσείς είστε εθνικιστές του γλυκού νερού! Είπατε ότι δεν θέλετε αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού κι ότι θα τα δώσετε στο λαό και όλοι κυκλοφορείτε με λιμουζίνες. Είπατε θα κρατήσετε μόνο 700 ευρώ του μισθού σας και εισπράττετε ολόκληρη την βουλευτική αποζημίωση.Το παίζετε προστάτες του λαού και εθνικιστές ενώ το μόνο που είστε είναι εθνικιστές του γλυκού νερού», επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας τους τρεις –τέσσερις Βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ήταν στην αίθουσα να βγουν από τα ρούχα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα