Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει ο Πετρέους για την επίθεση στη Βεγγάζη

Υποψίες για πιθανές διαρροές κινεί το σκάνδαλο Ντέιβιντ Πετρέους, με αποτέλεσμα τα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου να τον καλέσουν να καταθέσει για την επίθεση εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη...

Οι επιτροπές Πληροφοριών και Εξωτερικών Υποθέσεων πραγματοποιούν αυτήν την εβδομάδα ακροάσεις, ορισμένες από αυτές κεκλεισμένων των θυρών, για τις συνθήκες της επίθεσης στις 11 Σεπτεμβρίου, που στοίχισε τη ζωή στον πρεσβευτή Κρίστοφερ Στίβενς και άλλων τριών Αμερικανών.

Μετά
τις εξελίξεις του σκανδάλου Πετρέους , ενώπιον των επιτροπών θα κατέθετε ο αναπληρωτής διευθυντής της CIA Μάικλ Μόρελ. Όμως, τόσο οι Δημοκρατικοί, όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι κάλεσαν τον Πετρέους να δώσει εξηγήσεις στο Κογκρέσο, ειδικά όταν αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος είχε μεταβεί στη Λιβύη τον Οκτώβριο για να διεξάγει έρευνες σχετικά με τις επιθέσεις.

« Γνωρίζουμε, σύμφωνα με τον Μπομπ Γούντγουορντ, ότι είχε μιλήσει με ορισμένους ανθρώπους», δήλωσε η Ντιάν Φέινστάιν πρόεδρος της επιτροπής Πληροφοριών στο CNN, αναφερόμενη στο διάσημο δημοσιογράφο της Washington Post. «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το επαληθεύσουμε: να μιλήσουμε απευθείας στον Πετρέους, κεκλεισμένων των θυρών», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα