"Κατάληψη" στην Περιφερεια Τατούλη, απο την "Συμμαχία" της Ντόρας.



ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Οσο προχωράει η έρευνα για τους "αναντικατάστατους", συμβούλους και τα "γκεσέμια" των πρώην υπουργών και αρχηγών κομμάτων, που βρήκαν στέγη και μπαγιόκο σε Περιφέρειες, τόσο ανατριχιάζουμε απο την έκπληξη. Τα πρωτεία "φιλοξενίας" κατέχει... η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που φροντίζει ο Πετράν, να μη χαθούν αυτά τα μυαλά που βούλιαξαν την Ντόρακαι έπρεπε να τα απομακρύνει, για να δει η κακομοίρα "άσπρη μέρα" δίπλα στον Σαμαρά!

Μετά τον Δημ. Ζαφειριάδη (πρώην γαμπρό και υπαρχηγό
της Ντόρας στη "συμμαχία") και τον Αλ. Τσιατσάμη (Γ. Γ υπ. Εξωτερικών και γραμματέα της "συμμαχίας"), δυο ακόμη σύμβουλοι της Μπακογιάννη, στο πλευρό των Πέτρου-Εύης.
Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αθανασόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας στο κόμμα της Ντόρας, Σύμβουλος της, στο Δήμο της Αθήνας και με κάποια εμπλοκή στα θέματα Siemens και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματίας της "συμμαχίας" Νίκο Τριτάρη.
Ολοι αυτοί έχουν γίνει Τριμπολιτσιώτες, με έδρα την Περιφέρεια. Είναι προφανές πως ο Τατούλης δεν τους έχει μαζέψει δίπλα του για πολιτικές συμβουλές.
Άλλα κόλπα, γινονται!
Τα κόλπα αυτά συνδέονται, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, με την "απόρρητη" απόφαση του Τατούλη να μην ξανακατεύει στις εκλογές!
Αυτό όμως είναι ενα θέμα που θα ασχοληθούμε αργότερα.
Το "απόρρητο" έχει να κάνει με την "θεωρία" πως οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου δεν πρέπει να μάθουν πως δεν θα υπάρχει συνέχεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα