Κακοκαιρία με έντονες βροχοπτώσεις

Κακοκαιρία με έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, το Βόρειο και το Ανατολικό Αιγαίο, θα έχουμε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου....

Αττική: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη:Νεφώσεις
με βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν και στη Θεσσαλονίκη.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:Νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν στις περιοχές αυτές.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί και νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν στις περιοχές αυτές.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη καταιγίδες κυρίως το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα