Και τώρα η μάχη των σταυρών: Ποιοι σύμβουλοι προηγούνται στην Αθήνα…

Για πρώτη φορά με καθυστέρηση τριών ημερών, θα ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών που αφορούν στους δημοτικούς συμβούλους...

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονότος ότι αυτή τη φορά ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων είναι ο διπλάσιος και άρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για μια καταμέτρηση που θα προκαλέσει τις λιγότερο δυνατές ενστάσεις. Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων θα γίνει απ’ ευθείας
από τα πρωτοδικεία. Έτσι προβλέπεται επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν την Τετάρτη ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και αργότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες για τον δήμο της Αθήνας, έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένα πρόσωπα. Συγκεκριμένα στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ για την τρίτη θέση - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – διαγκωνίζονται οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και Δημήτρης Κωνσταντάρας.
Για τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες, όμως αναμένεται ψηλά στην κατάταξη να βρίσκονται οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και Ντίνος Καρύδης.
Στον συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Καμίνη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προηγούνται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα