Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...

Ο Mark Glenn, συγγραφέας και συν-ιδρυτής του Κινήματος Αλληλεγγύης Ημισελήνου και Σταυρού, μίλησε στο Press TV το Σάββατο.
«Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η Ρωσία ήταν σε θέση...

να επιτύχει σε δύο εβδομάδες, ότι η Αμερική δεν έκανε σε δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρώσοι ήταν μέσα και ασχολήθηκαν
με τους τρομοκράτες αυτούς, με τρόπο που οι Αμερικανοί προσποιούνταν ότι έκαναν με αυτούς τους τρομοκράτες», δήλωσε ο Glenn.

Είπε επίσης, «Λοιπόν, αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι οι Ρώσοι εξέθεσαν τους Αμερικανούς ως τέτοιους ψεύτες που είναι. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή της Αμερικής από την αρχή να ασχοληθεί με αυτούς τους τρομοκράτες».
Εξήγησε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ήλπιζαν πως η παρουσία αυτών των τρομοκρατών στο έδαφος θα επέτρεπε στις ΗΠΑ, ή το ΝΑΤΟ να εισβάλουν στη Συρία και να ρίξουν τον Bashar al-Assad.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIL στη Συρία, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Από τότε, η Μόσχα έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αεροπορικές επιδρομές κατά των τρομοκρατών στη Συρία, σκοτώνοντας εκατοντάδες μαχητές, ανέφερε το Press TV.
Keywords
Τυχαία Θέματα