Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ AIRBUS...

Βουβός πόνος στη Γερμανική πόλη του Χάλτερν η οποία θρηνεί τον άδικο χαμό 16 μικρών παιδιών, μαθητών του τοπικού γυμνασίου, αλλά και δυο καθηγητών που επέβαιναν στο μοιραίο Airbus που συνετρίβη, στις γαλλικές Άλπεις.Οι λεπτομέρειες...
και οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, για όσα προηγήθηκαν της αεροπορικής τραγωδίας… πραγματικά συγκλονίζουν.

Μία μαθήτρια είχε ξεχάσει το διαβατήριο της και εξαιτίας της, δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν και οι υπόλοιποι 15 μαθητές. Αυτό σημαίνει
ότι έφτασαν πολύ κοντά… στο να μην επιβιβαστούν στο μοιραίο αεροσκάφος.

Δυστυχώς, όμως, η οικογένεια που φιλοξενούσε την μαθήτρια, προσφέρθηκε να στείλει όλα τα έγγραφα της στο αεροδρόμιο για να μην χάσει ούτε το κορίτσι, αλλά ούτε οι υπόλοιποι μαθητές, την πτήση.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά οι ζωές 16 παιδιών μόλις 15 ετών, όλοι τους μαθητές που επέστρεφαν από πρόγραμμα ανταλλαγής στην Ισπανία.

Ο διευθυντής του σχολείου, Ούλριχ Βέσελ, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σε δηλώσεις του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, που έχασαν τα πολυαγαπημένα παιδιά τους. Πρόκειται για μια τραγωδία που μας αφήνει όλους άφωνους. Μέχρι να ξεπεραστεί αυτός ο πόνος, ο δρόμος είναι σίγουρα μακρύς…».
Keywords
Τυχαία Θέματα