Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΦΙΑ...

Την πεποίθησή του πως «σε 1, 5χρόνο θα μπορούμε να βγούμε από την κρίση αρκεί να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης» εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην εκπομπή «Online» του τηλεοπτικού σταθμού Mega και υπογράμμισε πως: «Όλες οι...

προηγούμενες κυβερνήσεις κρίθηκαν μίνιμουμ στα τέσσερα χρόνια. Εμάς μας έκοψαν στα 2,5 και πάνω που οι αριθμοί είχαν αρχίσει να ανακάμπτουν».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς
σημείωσε: «Η μεγαλύτερη επικοινωνία μας ήττα ήταν ο ΕΝΦΙΑ. Ήταν Βατερλό. Παρέλαβα ένα ιλιγγιώδεις έλλειμμα και ένα τεράστιο έλλειμα . είμαι ταγμένος κατά των φόρων. Αλλά και εδώ έκανα το επικοινωνιακό λάθος ότι αυτοί οι φόροι ήταν προσωρινοί. Έβλεπα όμως στο τέλος της τετραετίας. Ο μεγαλύτερος πόνος ήταν για εμένα να βλέπω την ανεργία ειδικά των νεών παιδιών» και πρόσθεσε: «Αποκαλύφθηκε το περασμένο Φθινόπωρο πως υπήρχαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες Έλληνες με μεγάλη περιουσία και έκαναν δηλώσεις κάτω από το αφορολόγητο. Αυτοί ευθύνονται».

Επιπλέον ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για την ψήφο μας υπερ της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αν ήξερα όλα αυτά που έχουν γίνει δεν θα έδινα την ψήφο μας. Αλλά δεν τα ήξερα και παραδοσιακά η αντιπολίτευση αυτό κάνει» ενώ αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας σημείωσε πως προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές η ΝΔ είχε κάνει πρόταση στον κ. Κουβέλη αλλά εκείνος αρνήθηκε: «Πριν τον κ. Δήμα είχαμε προτείνει τον κ. Κουβέλη. Ο κ. Κουβέλης δεν δέχθηκε. Αν είχε δεχθεί μας έλλειπαν 2-3 ψήφους. Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν. Η πρόταση μας έγινε την παραμονή της ανακοίνωσης της πρότασής μας για τον κ. Δήμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα