Η εξομολόγηση του Γ.Παπαδάκη στον Γ.Γιακουμάτο…

«Σήμερα είμαι σε πολύ άσχημη θέση, δε θα ήθελα να είμαι εδώ, Μάκη», είπε ο παρουσιαστής Έκλεψε λίγο χρόνο από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης, και μίλησε, απευθυνόμενος στο φίλο του, Μάκη, και όχι στον πολιτικό Γεράσιμο Γιακουμάτο. Άλλωστε, όπως είπε ο παρουσιαστής, τους συνδέει μακροχρόνια φιλία από τότε... που ο πολιτικός μετακόμισε στο Χαλάνδρι από την Αγία Βαρβάρα, στα 16 του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έστρεψε τα «βέλη» του στους δημοσιογράφους-κωλοτούμπες, όπως τους αποκάλεσε, οι οποίοι μπροστά παριστάνουν τους φίλους αλλά πίσω είναι… φίδια.

«Εμείς οι δυο εδώ, σε αυτό το τραπέζι, έχουμε διαφωνήσει σε πάρα πολλά ζητήματα, πολλές φορές και μάλιστα με ένταση. Σήμερα είμαι σε πάρα πολύ άσχημη θέση. Δε θα ήθελα κι εγώ να είμαι εδώ, Μάκη», είπε ο παρουσιαστής. Και πρόσθεσε: «Τη γυναίκα σου την ξέρω πάρα πολλά χρόνια πριν τη γνωρίσεις εσύ. Τον αδερφό σου, το Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, όπως ξέρω και εσένα σχεδόν λίγο μετά τα κοντά παντελονάκια, από τα 17 σου χρόνια. Όταν πρωτοήρθες στο Χαλάνδρι από την Αγία Βαρβάρα. Αισθάνομαι άσχημα να μιλήσω. Σε ό,τι αφορά την ακεραιότητα της γυναίκας σου και του αδερφού σου, θα μπορούσα να έρθω και εγώ ως μάρτυρας στο δικαστήριο. Αυτό το λέω για όλους τους κωλοτούμπες δημοσιογράφους, οι οποίοι μπροστά κάνουν το φίλο και πίσω είναι φίδια».

Στο τέλος μάλιστα της αναφοράς του αναφέρθηκε και στον πατέρα του, λέγοντας: «Το όφειλα στον εαυτό μου αυτό. Ως γιατρός έχετε υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου του πατέρα μου και ίσως κάποιοι καταλάβουν τι εννοώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα